Rólunk - Azaz a dorogi Egümotorsról

 

Cégünk - az első időkben - mint a soproni Egümotors dorogi üzlete 2007-ben kezdte meg működését, mint különálló vállalkozás. Elsősorban utángyártott és tuningolt robogó alkatrészek forgalmazásával foglalkoztunk. Szervizünkben akkor javarészt az 50 ccm-es robogók javítása és tuningolása volt a döntő többségben. A cég alapítása óta forgalmazunk, szervizelünk és tuningolunk Motowell robogókat.

2009-ben egy jelentős cégbeli átalakulás után az addigi Bt cégformát a Kft váltotta fel. Ekkor lett vállalkozásunk jelenleg is meglévő neve az Egümotors-Rs Kft. Ekkor már nem mint a soproni Egümotors egy kihelyezett üzlete voltunk, hanem különálló vállalkozás, különálló beszerzéssel, de természetesen a két vállalkozás összefonódása megmaradt ahogy ezt a nevében is próbáltuk hangsúlyozni. Még ebben az évben megkezdtük a Kymco robogók forgalmazását is, mint a környék kizárólagos Kymco márkakereskedése és szervize. Még ebben az évben egy szakmai továbbképzés keretében a Motowell Europe kereskedelmi hálózatának minősített Márkaképviselőjévé váltunk.

2012-ben csatlakoztunk a Keeway Magyarország partner hálózatához, ezzel megkezdtük a Keeway és a Benelli motorok, robogók és azok alkatrészeinek forgalmazását. Ezzel egy időben ezeknek a típusoknak a márkaszervizévé is váltunk.

2013-ban cégünk létszáma 1-fővel gyarapodott, így immár 3 fővel tudjuk kiszolgálni a robogósok, motorosok igényeit, mind a szerviz, mind az alkatrész ellátás terén. Még a 2013-as év őszén cégünk új telephelyre költözött, mely nagyságrendileg négyszeres alapterülettel rendelkezik az előző telephelyhez képest, ezzel megnyílt az út, hogy az addig helyszűke miatt nem vállalt típustól független maxi robogókat, nagy motorokat, quadokat is tudunk szervizünkben fogadni.

2014-ben felismervén az űrt, amit az olcsóbb, de jobb minőségű robogók alkatrész ellátása, beszerzése fölött tátongott, megkezdtük ennek a webáruháznak fejlesztését, amivel - reményeink szerint - segítünk a Motowell, Keeway, Kymco és Benelli robogók tulajdonosainak a megfelelő alkatrészek jó áron történő beszerzésében.

2015-ben a dorogi robogó alkatrész üzletünkben megkezdtük a Piaggio, Gilera, Aprilia, Yamaha, Suzuki  és a Derbi robogók gyári alkatrészeinek forgalmazását is, valamint a robogó variátor ékszíj márkák bővítése mellett döntöttünk. Megkezdtük a neves japángyártmányú, magas minőségű Bando és Mitsuboshi ékszíjak raktári készletezését. Ezek a kedvező árú, gyári ékszíjak hamar húzó termékekké váltak, vásárlóink nagy számban vásárolják ezeket a robogó alkatrészeket.

2017 tavaszán - a vásárlói igények magasabb szintű kielégítése miatt - robogó webáruházunk fejlesztése új irányt vett. Megkezdődött a gyári alkatrészek webáruházi értékesítése mellett a már említett Bando és Mitsuboshi ékszíjak online értékesítése is, valamint egyéb, nem gyári (tuning) alkatrészek webshopba történő importálása. 

2022 februárjában egy nem várt esemény következett be, ami miatt teljesen át kellett dolgozni az addigra ki talált tökéletes üzleti stratégiát. A dorogi üzlethelységünkben a főbérlő felmondta a szerződést, így költözni voltunk kénytelenek. Mivel speciális igényeinknek (Üzlethelység, raktár, csomagoló, műhely) nem találtunk megfelelő telephelyet, ezért a szervizes kolléga új, saját vállalkozást indított, ahol a már megszokott minőségben zajlik a robogók, motorok javítása. 

 • A robogós üzletünk új címe: 2531 Tokod, Köztársaság utca 3.

 • Robogó-és motor szervíz címe: 2509 Esztergom-Kertváros, Határ út.

Így lett a dorogi Egümotorsból tokodi Egümotors :) 

A robogóalkatrész.Hu webáruház üzemeltetőjének adatai:

 • Cégnév: Egümotors-RS Kft.
 • Szolgáltató székhelye: 2531 Tokod, Flórián István utca 7
 • Szolgáltató telephelye: 2531, Tokod, Köztársaság utca 3.
 • Cégjegyzékszám: 11-09-016034/13
 • Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága
 • E-mail elérhetőségek: info@robogoalkatresz.hu; dorog@egumotors.hu
 • Telefonos elérhetőségek: 00-36-30-8606-429
 • Számlavezető bank: K&H Bank
 • Bankszámla szám: 10402496-50515754-90841008
Webáruház készítés