Nem találom az alkatrészt :(

Bár webáruházunk alkatrész és termék kínálata folyamatosan bővül, olykor előfordulhat, hogy nem találod a megfelelő alkatrészt, esetleg a robogód, motorod, quadod sem található meg az áruházban. Ez esetben keress minket valamely elérhetőségünkön. Az általunk forgalmazott robogó gyártmányok (Motowell, Keeway, Kymco, Benelli, Piaggio, Gilera, Aprilia, Yamaha, Honda, Suzuki) alkatrészeit szinte minden esetben be tudjuk szerezni! Ezeken kívül természetesen szinte minden robogó vagy motor gyári vagy utángyártott alkatrészt be tudunk szerezni, sőt raktáron is tartunk egyéb robogókhoz alkatrészeket, csupán webáruházunkban még nem értékesítjük őket. Ha kérdésed lenne, alkatrész rendeléssel kapcsolatosan bármelyik elérhetőségünkön lehet érdeklődni.

Az alkatrész keresésben a jobb felső sarokban elhelyezett kereső ablakot is segítségül hívhatod. Csupán be kell írni a keresett alkatrész nevét és klikk a keresés indítása gombra. A kereső automatikusan az alkatrész leírásban is keres.

Az alkatrészeket a keresőn kívül további 3 féle módon keresheted meg:

  • A felső sávban két menüből:

    • Az egyikben az alkatrész típusa alapján lehet megtalálni az alkatrészeket,
    • A másikban az alkatrész gyártója alapján lehet keresni alkatrészt.
  • Az alatta lévő sávban a robogó gyártmányát, típusát és az alkatrész fajtát kell kiválasztani a legördülő menüből majd a "Mutasd" gombra kattintani. Ebben a keresőben nem szükséges minden mezőt kitölteni, elegendő lehet a robogó gyártóját és a típusát is kiválasztani.

Ha nem boldogulsz, akkor segítünk neked!

Elérhetőségeinket megtalálod az oldal alján az Információk menüben. Itt a "Kapcsolatfelévétel" fülön írhatsz is nekünk.

Webáruház készítés